Το κλείσιμο των σχολείων ανακοίνωσε και ο Δήμος Βέλου - Βόχας

Την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων, καθώς και των τμημάτων πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Δήμου Βέλου – Βόχας, για 14 ημέρες, ανακοίνωσε και ο Δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος, που παράλληλα καλεί τους συλλόγους και ιδιωτικούς φορείς να ακολουθήσουν.


Έτσι, «σε συνέχεια της απόφασης του Υπουργού Υγείας σχετικά με την αναστολή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όλων των βαθμίδων για 14 μέρες», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, δεν θα λειτουργήσουν κατά το ανωτέρω διάστημα: Βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, καθώς και τα τμήματα πολιτιστικών δραστηριοτήτων του ΝΠΔΔ “Ανέλιξη”. Επιπλέον, ο κ. Παπακυριάκος καλεί τους συλλόγους και ιδιωτικούς φορείς «…να σεβαστούν την απόφαση του υπουργείου Υγείας και να αναστείλουν τη λειτουργία των τμημάτων τους για τις επόμενες 14 ημέρες».

Κλείνοντας, ο Δήμαρχος Βέλου – Βόχας τονίζει: «Η υγεία όλων μας είναι πάνω από όλα και η τήρηση των οδηγιών του υπουργείου και των αρμοδίων φορέων διευκολύνει την προστασία της. H αναμενόμενη απόφαση μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους. Όλα τα μέτρα που έχουν να κάνουν με την πρόληψη, την υπεύθυνη και σοβαρή προστασία του πληθυσμού, οφείλουμε να τα στηρίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

© Artifact Graphic Design

shelter-radio.gr

   Επικοινωνία: 

vrachati@yahoo.com