Συντονισμένη επιχείρηση καθαρισμού των παραλιών Βραχατίου και Κοκκωνίου

Σε συντονισμένες δράσεις για τον καθαρισμό του παραλιακού μετώπου του Δήμου Βέλου- Βόχας προχωρούν οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Βόχας, η Κοινότητα Βραχατίου και η Κοινότητα Κοκκωνίου.

Τις εργασίες καθαρισμού των παραλιών Βραχατίου και Κοκκωνίου συντονίζουν, με τις υποδείξεις τους, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Βόχας Γιώργος Δαληβίγκας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βραχατίου Γιώργος Βασιλείου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κοκκωνίου Αντώνης Καραχοντζίτης καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ρόζος.

Ήδη συνεργεία του Δήμου προέβησαν σε ενδελεχή καθαρισμό από φερτές ύλες, απορρίμματα και κλαδιά ενώ ειδικό μηχάνημα ολοκλήρωσε την διαδικασία με το στρώσιμο της παραλίας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή. Παράλληλα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, υπάλληλοι της υπηρεσίας πρασίνου, προχώρησαν σε κλαδέματα δέντρων και καθαρισμό των χαρακτηριστικών φοινίκων της περιοχής, ενώ ξεκίνησαν και οι εργασίες αποκατάστασης, αλλά και συντήρησης σε ντουζιέρες και παγκάκια. «Οι εργασίες θα συνεχιστούν και θα εμπλουτιστούν με ό, τι άλλο κριθεί ως αναγκαίο», σημειώνεται ακόμα.

«Ο δήμος μας παραδίδει "τα βραβευμένα διαμάντια του", έτσι όπως πρέπει, για να τα χαρούν πρώτα από όλα οι δημότες και κατόπιν οι επισκέπτες , που τόσα χρόνια επιλέγουν την περιοχή μας για τις φυσικές καλλονές της. Χρέος μας είναι αυτή την προίκα της φύσης να την φροντίζουμε κάνοντας την περιοχή μας πρώτα από όλα φιλόξενη για τους κατοίκους της και μετά για όλους τους άλλους», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.
© Artifact Graphic Design

shelter-radio.gr

   Επικοινωνία: 

vrachati@yahoo.com