Στη λάμψη του… βοχαΐτικου φεγγαριού

Έ. Πασπαλά – Τ. Φαραζής στις 21 Μαρτίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο ΜπολατίουΤου Κωνσταντίνου Σουλαντίκα

Τη βραδιά που… η μέρα θα έχει μόλις επιβληθεί σε διάρκεια της νύχτας, το φεγγάρι θα “βασιλεύει” πιο λαμπερό από ποτέ πάνω από τη βοχαΐτικη γη. Και θα λικνίζεται στους ρυθμούς της μουσικής της Έλλης Πασπαλά και του Τάκη Φαραζή.

Στη λάμψη του φεγγαριού (όπως είναι ο τίτλος του πρώτου άλμπουμ της Ε. Πασπαλά) της 21ης Μαρτίου, το επίκεντρο θα είναι το Μπολάτι. Το μουσικόφιλο κοινό της βόχας, και όχι μόνο, εκείνο το Σαββατόβραδο, σ’ έναν μήνα και κάτι από τώρα, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τους δύο εξαιρετικούς μουσικούς, σε μια μοναδική συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί κυρίως χάρη στη φιλία που συνδέει τον Τάκη Φαραζή με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου “Νέα Διάπλαση” Μπολατίου, Μπάμπη Ανδρικόπουλο.

«Με τον Τάκη ήμασταν συμμαθητές και μας συνδέει μια ιδιαίτερη σχέση», μας λέει ο (και) Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Βραχατίου.

Πασπαλά - Φαραζής επί σκηνής Πολιτιστικού Κέντρου Μπολατίου το 2013

Άλλωστε, το “εγχείρημα” έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία στο παρελθόν (το 2013 για δύο συνεχόμενες βραδιές), στον ίδιο χώρο, το Πολιτιστικό Κέντρο Μπολατίου, όπου έχουν χαρίσει όμορφες μουσικές στιγμές πολλοί ακόμα σημαντικοί καλλιτέχνες, όπως η αείμνηστη Αρλέτα, η Αναστασία Μουτσάτσου, ο Μάνος Πυροβολάκης και άλλοι.


Η Έλλη Πασπαλά αναμένεται να ερμηνεύσει τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, από την ταινία “Φτηνά τσιγάρα”, αλλά κι από τις συνεργασίες της με τον Μάνο Χατζιδάκι, με τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο και άλλους. Ο ευρηματικός και δεξιοτέχνης της τζαζ (και όχι μόνο) Τάκης Φαραζής θα την συντροφεύει στο πιάνο κυρίως, αλλά και ως δεύτερη φωνή.

Η συναυλία αναμένεται να ξεκινήσει στις 21:00. Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ. Τηλ. για κρατήσεις: 6945871808.


Στη φωτό, από την πρώτη τους επίσκεψη στο Μπολάτι το 2013, διακρίνονται οι δύο καλλιτέχνες (στο κέντρο). Δεξιά ο Μπάμπης Ανδρικόπουλος και αριστερά ο πρώτος πρόεδρος και ιδρυτής της “Νέας Διάπλασης”, αείμνηστος Θάνος Καλατζής, λίγο μετά το… τελευταίο του ζεϊμπέκικο.


© Artifact Graphic Design

shelter-radio.gr

   Επικοινωνία: 

vrachati@yahoo.com