Προληπτικές απολυμάνσεις λόγω κορονοϊού στον Δήμο Βέλου - Βόχας

Σε απολυμάνσεις, ως μέτρο πρόληψης για τον κορονοϊό, σε σχολεία, παιδικούς σταθμούς, δημοτικά κτίρια, κλειστά γυμναστήρια και ΚΑΠΗ, προχωρά ο Δήμος Βέλου - Βόχας.

Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί προληπτικές απολυμάνσεις στους παιδικούς σταθμούς του δήμου, ενώ από την Παρασκευή θα ξεκινήσουν και σ' όλες τις υπόλοιπες σχολικές μονάδες, οι οποίες θα ολοκληρωθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο. Επιπλέον όλα τα σχολεία εφοδιάζονται με όλα τα απαραίτητα απολυμαντικά υλικά, σύμφωνα και με τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας.

Οι προληπτικές απολυμάνσεις των σχολικών συγκροτημάτων γίνονται με τη μέριμνα του Δήμου και των σχολικών επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Προς το παρόν, δεν συντρέχει λόγος αναστολής της λειτουργίας σχολικών μονάδων στο δήμο, εφόσον δεν υπάρχει κάποιο κρούσμα του νέου ιού, μέχρι στιγμής. Ωστόσο «…οι υπηρεσίες του Δήμου είναι σε ετοιμότητα και θα λάβουν οποιοδήποτε μέτρο χρειαστεί για την προστασία των πολιτών, με βάση τις οδηγίες από τους αρμόδιους φορείς», όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Βέλου - Βόχας.

111 προβολές

© Artifact Graphic Design

shelter-radio.gr

   Επικοινωνία: 

vrachati@yahoo.com