Παραιτήθηκε ο Γιώργος Βουδούρης

Την παραίτησή του από το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέλου - Βόχας υπέβαλε χθες ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Βουδούρης, ο οποίος είχε εκλεγεί με την Ενωτική Ριζοσπαστική Παράταξη και είχε ανεξαρτητοποιηθεί τον περασμένο Δεκέμβριο.

Λίγες μέρες μετά την απάντησή του σε όσα λεγόντουσαν ή γραφόντουσαν γι’ αυτόν, μέσω ανάρτησης σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Βουδούρης κατέθεσε εγγράφως την παραίτηση του."Εύχομαι η έδρα μου να αξιοποιηθεί για το καλό των ΠΟΛΙΤΩΝ"


Σε επικοινωνία που είχε το vrachati.gr μαζί του, ο Γ. Βουδούρης δε θέλησε να κάνει κάποια περαιτέρω δήλωση και μας παρέπεμψε στο κείμενο της παραίτησής του, το οποίο έχει ως εξής:

«Σε συνέχεια της από 12/12/19 δήλωσης παραίτησής μου από τον συνδυασμό "Το Μέλλον Σήμερα" και ανεξαρτητοποίησής μου, για τους λόγους που εξηγώ αναλυτικά στην από 16/12/19 επιστολή μου στην ολομέλεια της παραπάνω δημοτικής παράταξης και υπογραμμίζοντας την από 1/3/20 ανακοίνωσή μου στα social media, σήμερα 4/3/20 παραιτούμαι από το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου. Εύχομαι η συγκεκριμένη έδρα να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο για το καλό του Δήμου και φυσικά των ΠΟΛΙΤΩΝ. Με σεβασμό στη Δημοκρατία».Στη θέση του η Ασπασία Μπιτσάκου

Η παραίτηση του Γιώργου Βουδούρη, όπως είναι αναμενόμενο, θα φέρει αλλαγές τόσο στη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και του Ν.Π.Δ.Δ. “Ανέλιξη”, στην οποία συμμετείχε. Έτσι, τη θέση του στο Δημοτικό Συμβούλιο αναμένεται να πάρει, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης, ως επιλαχούσα από την Ενωτική Ριζοσπαστική Παράταξη, η Ασπασία Μπιτσάκου, η οποία και θα ορκιστεί την επόμενη εβδομάδα. Η ίδια προχώρησε και στην πρώτη της δήλωση ως μελλοντική Δημοτική Σύμβουλος:

"Θα υπηρετήσω το δημοτικό συμβούλιο και τους πολίτες με απόλυτη συνέπεια και επίγνωση των ευθυνών μου, σύμφωνα με τις διακηρυγμένες αξίες της παράταξης μου".

173 προβολές

© Artifact Graphic Design

shelter-radio.gr

   Επικοινωνία: 

vrachati@yahoo.com