• vrachati.gr

Κρυμμένος στο Μπολάτι… ο “θησαυρός” του “Τομ Σόγιερ”

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπολατίου φαίνεται πως είναι κρυμμένο το… μπαούλο με τον “θησαυρό” που αναζητά ο “Τομ Σόγιερ”, κι αυτό δεν είναι άλλο από την ίδια την παράσταση που ανεβάζει η “Νέα Διάπλαση” (Α’ Εφηβικό Θεατρικό Τμήμα).


Αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις την περασμένη βδομάδα, στο πρώτο διήμερο παρουσίασης, το ομώνυμο έργο του Μαρκ Τουέιν, σε σκηνοθεσία Άρη Σταύρου και διασκευή των Τ. Τσαρσιταλίδη και Γ. Δεληγιάννη, προσφέρεται κι αυτό το Σαββατοκύριακο στο κοινό για να το απολαύσει. Με την υποσημείωση, βέβαια, ότι για σήμερα Σάββατο οι θέσεις είναι κλεισμένες. Το ευχάριστο είναι ότι υπάρχουν θέσεις για αύριο Κυριακή, αλλά και ότι θα δοθεί ακόμα μία παράσταση (πέραν των ήδη προγραμματισμένων) το επόμενο Σάββατο 15 Φεβρουαρίου (και ίσως και ακόμα περισσότερες στη συνέχεια). Ώρα έναρξης: 19:30. Γενική είσοδος: 5 €. Κρατήσεις γίνονται στο τηλ.: 6945871808.

Επί σκηνής του Πολιτιστικού Κέντρου Μπολατίου, λοιπόν, η προσπάθεια των παιδιών «…ύστερα από 32 πρόβες αγωνίας, αλλά και πολύ γέλιου», όπως σημειώνει ο σκηνοθέτης της παράστασης Άρης Στάυρου, ο οποίος δεν παραλείπει να ευχαριστήσει «…όλους πάρα πολύ που στηρίζετε κάθε μας προσπάθεια» κι εύχεται «…να απολαύσετε τους μικρούς ηθοποιούς».


Λίγα λόγια για το έργο από τους διοργανωτές

«Ένα έργο- ποίημα για την ανεμελιά της εφηβικής ζωής, ένας ύμνος στην αγάπη και στην αθωότητα των παιδικών ονείρων, κόντρα σε κάθε σχολική και οικογενειακή καταπίεση!» - “Νέα Διάπλαση” Μπολατίου

«Ο Τομ Σόγιερ είναι ένα ατίθασο, αλλά και συναισθηματικό παιδί. Δεν του αρέσει να πηγαίνει σχολείο και ψάχνει διαρκώς για νέες περιπέτειες. Μια μέρα ακούει μια ιστορία για έναν κρυμμένο θησαυρό. Άραγε θα πραγματοποιηθεί η ευκαιρία του να γίνει πλούσιος; Η συνέχεια επί σκηνής!» - Άρης ΣταύρουΣυντελεστές παράστασης

Διασκευή για παιδιά: Γ. Δεληγγιάνης – Τ. Τσαρσιταλίδης

Σκηνοθεσία: Άρης Σταύρου

Σκηνικά: Βαγγέλης Νικολάου

Κοστούμια: Σόφη Ανδρικοπούλου, Ειρήνη Χατζηκιρλή (σε συνεργασία με τα παιδιά)

Τεχνική υποστήριξη: Γιώργος Καλλανιώτης, Θοδωρής Τάτσιος

Φωτισμοί και Ήχος: Ειρήνη Χατζηκιρλή, Μπάμπης Ανδρικόπουλος

Σχεδιασμός φωτισμού και ήχου: Άρης Σταύρου

Μουσική πειρατών: Κώστας Ρίσκας

Επιμέλεια προγράμματος και αφίσας: Γιώτα Αθανασούλη

Παραγωγή: Πολιτιστικός Σύλλογος Μπολατίου “Η Νέα Διάπλαση”.


Παίζουν οι μικροί ηθοποιοί: Γιάννης Βαλασόπουλος, Λαμπρινή Τσετσάκου, Μαρία Ανγνωστοπούλου, Τρύφων Μπούτας, Βάλια Αναγνωστοπούλου, Δημήτρης Στατήρας, Αντιγόνη Δήμα, Αθηνά Πολίτη, Κων/νος Σακατζίου, Ευάγγελος Μπάρτζης, Αγγελική Πολίτη, Κων/νος Νιάγκος, Γεωργία Βασιλακοπούλου, Ηλιάννα Καρυώτη, Δέσποινα Αγγελοπούλου, Μάγδα Γιαννούλη, Μαριτίνα Ζορμπά, Φωτεινή Νιάγκου, Αναστασία Φαρμάκη, Ιωάννα Ρόζου, Βασιλική Ραπουσάι.

355 προβολές0 σχόλια

© Artifact Graphic Design

shelter-radio.gr

   Επικοινωνία: 

vrachati@yahoo.com