ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Λήξη συναγερμού στο Βραχάτι για ύποπτο κρούσμα

Αρνητικό στον κορονοϊό ήταν το δείγμα της 50χρονης γυναίκας από το Βραχάτι, που εισήχθη πριν από δύο μέρες στο Νοσοκομείο Κορίνθου ως ύποπτο κρούσμα, όπως ενημέρωσε το “vrachati.gr” ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κορίνθου Χρυσοβαλάντης Μέλλος.

Η γυναίκα, που -σύμφωνα με πληροφορίες- ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Βραχάτι στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου λήφθηκαν όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα και απομονώθηκε στην ειδική πτέρυγα για ύποπτα κρούσματα κορονοϊού. Η αρχική διάγνωση από τους γιατρούς, που τελικά επιβεβαιώθηκε, ήταν γαστρεντερίτιδα, όπως μας είπε κι ο Αντιπεριφερειάρχης και γιατρός του νοσοκομείου Αναστάσιος Γκιολής. Ο ίδιος ζήτησε από τους πολίτες της Κορινθίας να είναι ψύχραιμοι και να έχουν εμπιστοσύνη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Κορίνθου, αλλά και ολόκληρου του νομού.

Από την πλευρά του, ο κ. Μέλλος, εκτός από την ενημέρωση για το αρνητικό αποτέλεσμα που αφορά στην περιοχή μας, μας διαβεβαίωσε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Κορινθία. Ωστόσο, καθημερινά, ελέγχονται ύποπτα περιστατικά. Ήδη, αναμένονται αποτελέσματα για άλλες περιπτώσεις ασθενών.

© Artifact Graphic Design

shelter-radio.gr

   Επικοινωνία: 

vrachati@yahoo.com