Κλειστό σήμερα το 1ο Δημοτικό Ζευγολατίου

Λόγω έλλειψης θέρμανσης, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ζευγολατίου έμεινε σήμερα Πέμπτη 6/2 κλειστό, καθώς χθες διαπιστώθηκε ότι είχαν κλαπεί από τον προαύλιο χώρο του σχολείου οι χάλκινες σωληνώσεις του καλοριφέρ.


Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το σχολείο να μείνει χωρίς θέρμανση και σύμφωνα με την κα Ελευθερία Παπαλέκα, πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, σήμερα το πρωί λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που σημειώθηκαν, πάρθηκε η απόφαση για κλείσιμο της σχολικής μονάδας από τον Δήμο Βέλου Βόχας.

Το Vrachati.gr επικοινώνησε και με τον Διευθυντή του σχολείου Αντώνη Δημάκη, ο οποίος μας είπε ότι οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών ξεκίνησαν από σήμερα νωρίς το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στην ημέρα. "Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το συνεργείο θα αποκαταστήσει σήμερα της ζημιές και θα δουλέψει και πάλι η κεντρική θέρμανση, οπότε αύριο το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα ενημερώσουμε εγκαίρως τους γονείς."
σ.σ. Δεν είναι η πρώτη φορά που άγνωστοι βρίσκουν την εύκολη λεία τους στις χάλκινες σωληνώσεις καλοριφέρ του 1ου Δημ. Σχολείου Ζευγολατίου και οι γονείς ζητούν από τους αρμόδιους φορείς αυτή τη φορά να παρθούν πιο δραστικά μέτρα προς αποφυγή απώλειας διδακτικών ωρών για τα παιδιά τους.

Το Vrachati.gr είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους και θα σας ενημερώσει εαν υπάρξουν εξελίξεις.

© Artifact Graphic Design

shelter-radio.gr

   Επικοινωνία: 

vrachati@yahoo.com