Εκλογές Εμπορικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Βραχατίου

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 19/2, οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. στον Εμπορικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο Βραχατίου.


Με την απαρτία να έχει συμπληρωθεί από νωρίς και με τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής να δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον, η βραδιά ξεκίνησε με την κοπή της Βασιλόπιτας. Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ Βραχατίου, Γιώργος Δαληβίγκας, ξεκίνησε κάνοντας εκ μέρους του Δ.Σ. έναν μικρό απολογισμό και βάζοντας πιο ψηλά τον πήχη για τη νέα χρονιά, με τον νέο προϋπολογισμό. Ο ίδιος, πριν δώσει το λόγο στη δικαστική αντιπρόσωπο Έρρικα Καραμαλίκη, ανακοίνωσε στα μέλη ότι δε θα είναι υποψήφιος για πρόεδρος και στη νέα θητεία, αλλά θα βρίσκεται κοντά στο νέο Δ.Σ. είτε από κάποια άλλη θεσμική θέση, είτε ως απλό μέλος.


Απο αριστερά: Γιάννης Δαμόκας, Γεωργία Λούτα, ΓΙώργος Δαληβίγκας, Βαγγέλης Τσάκωνας, Δημήτρης Σπυρόπουλος


Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η κάλπη ανέδειξε στο νέο Δ.Σ. τους:

Γιώργο Δαληβίγκα

Ευάγγελο Τσάκωνα

Ευάγγελο Ζορμπά

Ιωάννη Δαμόκα

Γεωργία Λούτα

Ανάργυρο Λιόντο

Δημήτριο Σπυρόπουλο


Αναπληρωματικά μέλη τους Δημήτριο Δημάκη και Κώστα Δενέζη.

Στην Ελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι:

Νικόλαος Λέκκας, Παναγιώτης Μπαχταλιάς και Ελένη Φασιλή - Κατσαρού.

Το σώμα ανέδειξε ως αντιπρόσωπό του στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος τον Ευάγγελο Τσάκωνα.

Οι πρώτες αρχαιρεσίες του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα γίνουν εντός των επόμενων ημερών, όπως ορίζει το καταστατικό του συλλόγου.

© Artifact Graphic Design

shelter-radio.gr

   Επικοινωνία: 

vrachati@yahoo.com