Απολυμάνσεις και τοποθέτηση αντισηπτικών στα δημοτικά καταστήματα του Δήμου Βέλου - Βόχας

Σειρά προληπτικών μέτρων για την προστασία της υγείας των πολιτών από τον κορονοϊό στους χώρους ευθύνης του, ανακοίνωσε ότι λαμβάνει ο Δήμος Βέλου – Βόχας, ακολουθώντας «…πιστά τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας καθώς επίσης και τις Υπουργικές Αποφάσεις», όπως σημειώνει.

Στο πλαίσιο αυτό, από σήμερα Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 μέχρι και αύριο Σάββατο 14 Μαρτίου 2020, θα ακολουθήσουν επαναληπτικές απολυμάνσεις στα δημοτικά καταστήματα. Συγκεκριμένα: Δημοτικά καταστήματα Ζευγολατιού, ΚΕΠ Ζευγολατιού, εργοτάξιο Ζευγολατιού, Κοινοτικό Κατάστημα Βραχατίου, Δημοτικό κατάστημα Βέλου, ΚΕΠ Βέλου και εργοτάξιο Βέλου. Όπως, σημειώνεται στην ανακοίνωση, οι απολυμάνσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή μετά το πέρας του ωραρίου των δημοτικών υπαλλήλων.

Επίσης σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου τοποθετήθηκαν προς χρήση αντισηπτικά υγρά.

«Οι υπηρεσίες του Δήμου παραμένουν σε ετοιμότητα και εγρήγορση και έτοιμες να συνδράμουν με όποιο τρόπο ζητηθεί από τους αρμόδιους φορείς», τονίζει στην ανακοίνωση ο Δήμαρχος Βέλου – Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος, που ταυτόχρονα καλεί ξανά τους δημότες «…να λειτουργούν με σύνεση και ψυχραιμία».

© Artifact Graphic Design

shelter-radio.gr

   Επικοινωνία: 

vrachati@yahoo.com