Ένταξη τριών έργων του Δήμου Βέλου - Βόχας στον “Φιλόδημο II”

Την ένταξη τριών έργων του Δήμου Βέλου- Βόχας στο πρόγραμμα “Φιλόδημος II”, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος. Τα έργα, συνολικού ύψους 700 χιλ. ευρώ, αφορούν:

1. Μελέτες και Μέτρα Πυροπροστασίας στις Σχολικές Μονάδες (85 χιλ. ευρώ). 2. Κατασκευή Ραμπών και Χώρων Υγιεινής στις Σχολικές Μονάδες (16 χιλ. ευρώ). 3. Εγκατάσταση Υβριδικού Χλοοτάπητα και Συνθετικού Τάπητα στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Βέλου (600 χιλ. ευρώ).


«Η χρηματοδότηση των τριών έργων με συνολικό ποσό άνω των 700.000€ είναι μία ακόμη προσπάθεια που δικαιώνεται μετά από πολύ κόπο και συνεχή δουλειά, που γίνεται καθημερινά και αθόρυβα από το δήμαρχο, τους αντιδημάρχους, τους συμβούλους, τους συνεργάτες, την τεχνική υπηρεσία και όλους τους υπαλλήλους του δήμου», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο κ. Παπακυριάκκος, που ευχαριστεί ιδιαίτερα τον υφυπουργό Χρίστο Δήμα «…για τις ενέργειες που έκανε για την επιτάχυνση των χρηματοδοτήσεων» και δεσμεύεται ότι «…θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε το καλύτερο για τον τόπο μας».

© Artifact Graphic Design

shelter-radio.gr

   Επικοινωνία: 

vrachati@yahoo.com